Η Μποζίδου Ελίνα υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η Μποζίδου Ελίνα υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η γνωστή οικονομολόγος Ελίνα Μποζίδου είναι υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη. Η κα. Μποζίδου μεγάλωσε στην Π. Λυκογιάννη και κατοικεί στο Μακροχώρι. Αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Βέροιας και σπούδασε στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα χρηματοοικονομικών εφαρμογών. Για τις επιδόσεις της βραβεύτηκε δύο φορές με υποτροφία. Απέκτησε εργασιακή εμπειρία ως εργαζόμενη στην Εθνική Τράπεζα και σε διάφορες επιχειρήσεις. Μιλά αγγλικά και ρωσικά. Ανήκει στη νέα γενιά του συνδυασμού και συμμετέχει στην Επιτροπή Νεολαίας και Πολιτισμού.

Η Ελίνα Μποζίδου σε δήλωσή της τόνισε: «Ο συνδυασμός μας «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» απαρτίζεται από έντιμα στελέχη, με καθαρά χέρια, άφθαρτα και ικανά, από όλους τους χώρους, με αγάπη για το καλό του Δήμου Βέροιας. Χωρίς εξαρτήσεις από κομματικά γραφεία καταθέτει εποικοδομητικές και προοδευτικές προτάσεις μέσα από ένα πρωτοπόρο και ελπιδοφόρο πρόγραμμα. Σε όλους μας, ιδίως τη νέα γενιά, αξίζει καλύτερο μέλλον. Στέκομαι στο πλευρό του διακεκριμένου επιστήμονα, καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρου, του άφθαρτου και έντιμου υποψηφίου και αυριανού Δημάρχου κου. Ιωάννη Παπαγιάννη. Θα προχωρήσουμε μαζί και θα εργαστούμε και μετά τις εκλογές, με τους ικανούς, δυναμικούς και άφθαρτους συμβούλους που στελεχώνουν το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», για το σήμερα και το αύριο που μας αξίζει. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!