Η Άννα Καμπράνη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η Άννα Καμπράνη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η γνωστή ειδικός εφαρμογών αισθητικής και βοηθός φυσικοθεραπείας Άννα Καμπράνη είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Η κα. Καμπράνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια με καταγωγή από τη Φυτειά. Αποφοίτησε από το 5ο Ενιαίο Λύκειο Βέροιας και σπούδασε στο ΙΕΚ Παστέρ στη Θεσσαλονίκη ειδικός εφαρμογών αισθητικής και βοηθός φυσικοθεραπείας. Ασκήθηκε πρακτικά και εργάστηκε σε αντίστοιχα Ινστιτούτα στη Θεσσαλονίκη, αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις και εργασιακή εμπειρία. Η Άννα Καμπράνη επιστρέφει στη Βέροια και εργάζεται επί έτη στον ιδιωτικό τομέα. Ομιλεί άπταιστα αγγλικά και ιταλικά και κατέχει τίτλο εξειδικευμένου χειριστή προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι επικεφαλής μονογονεϊκής οικογένειας και μητέρα ενός οκτάχρονου γιου. Διακρίνεται για την έντονη κοινωνική και πολιτιστική της δράση.

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Άννα Καμπράνη σε δήλωσή της τόνισε: «Θέτοντας υποψηφιότητα για Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του αυριανού Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω έντιμες και ανιδιοτελείς υπηρεσίες στην αγαπημένη μου ιδιαίτερη πατρίδα και να εξωτερικεύσω δημόσια τις ανησυχίες μου ως νέα γυναίκα και μητέρα, όπως τις βιώνω στη βαλλόμενη και επιδεινούμενη καθημερινότητά μου. Με ειλικρινή αγάπη για την πόλη και τα χωριά μας, τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, μπαίνω ενεργά στον αγώνα για να υλοποιήσουμε το όραμα για μια νέα Βέροια, ανανεωμένη, εύπορη, καθαρή, ασφαλή. Ζητώ την ψήφο σας προκειμένου μαζί με τον Γιάννη Παπαγιάννη να ανταπεξέλθουμε σε υψηλές προσδοκίες και να περάσουμε σε πράξεις κατορθώνοντας να πραγματοποιήσουμε όσα δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».