ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Τα γραφεία του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Βέροιας επισκέφθηκε στο πλαίσιο των επαφών του ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου  με φορείς της πόλης ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης.
Συνοδευόμενος από πολυμελή ομάδα υποψηφίων συμβούλων της δημοτικής του παράταξης ο κύριος Παπαγιάννης συναντήθηκε με τη διευθύντρια Ευτυχία Σοφιανίδου και εργαζόμενους του φορέα τους οποίους και ευχαρίστησε για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν ώστε να παράσχουν στους ασφαλισμένους υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με σεβασμό, με αξιοπρέπεια και συνέπεια.
«Γνωρίζουμε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Οργανισμό, χρόνιες παθογένειες για τις οποίες ασφαλώς υπεύθυνοι δεν είναι οι εργαζόμενοι» τόνισε ο κύριος Παπαγιάννης και συνέχισε: «Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε τον κοινό στόχο της εξυπηρέτησης του ασθενούς και των πολιτών, την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Απόλυτη προτεραιότητα μας, η δημιουργία ενός ισχυρού πλέγματος προστασίας για όλους τους δημότες μας και ιδιαίτερα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Το δικαίωμα για νέα Βέροια ανήκει σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς!» κατέληξε.
Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας
«Δικαίωμα για νέα Βέροια»