Ο Σπύρος Σταματέλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο Σπύρος Σταματέλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο γνωστός Ασφαλιστικός Σύμβουλος κος. Σταματέλος Σπύρος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Σταματέλος είναι γόνος πολύτεκνης οικογενείας γεννημένος στην Βέροια και κατοικεί στο Μακροχώρι. Γονείς του είναι ο Ευστάθιος Σταματέλος και η Πασχαλίδου Παρθένα. Ο Σπύρος Σταματέλος, σε ηλικία μόλις 10 ετών, ξεκίνησε τον αθλητισμό σε ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βεροίας. Υπηρέτησε μάχιμη στρατιωτική θητεία ως Δεκανέας στη Β’ Μοίρα Καταδρομών. Η αθλητική του παιδεία σε συνδυασμό με το ταλέντο του τον οδήγησαν να κάνει πρωταθλητισμό σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής. Η εμπειρία που απέκτησε δεν ήταν μόνο ποδοσφαιρική άλλα και κοινωνική, ζώντας σε διάφορες πόλεις όπως, ενδεικτικά, Καλαμάτα, Ναύπακτος, Αθήνα, Θήβα, Λευκάδα κ.α. Σε ηλικία 27 ετών επέστρεψε στην γενέτειρα πόλη του την Βέροια για να ασχοληθεί με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, το αστικό λεωφορείο στη Βέροια και το μίνι μάρκετ στο Μακροχώρι, παίζοντας παράλληλα ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικά σωματεία. Όντας ανήσυχο επαγγελματικό πνεύμα μπήκε τον τελευταίο χρόνο στο χώρο των ασφαλειών και κατάφερε μέσα λίγο καιρό να καταλάβει πανελληνίως τη θέση έξι (6) ως νέος παραγωγός της Εθνικής Ασφαλιστικής!

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Σταματέλος σε δήλωση του τόνισε: «Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα απ’ το να προσφέρεις στον συνάνθρωπο σου! Ως ασφαλιστικός σύμβουλος η δουλειά μου είναι να υπηρετώ τους ανθρώπους ανάλογα με τις ανάγκες τους! Ακριβώς το ίδιο θέλω να κάνω και σαν Δημοτικός Σύμβουλος. Πηγή έμπνευσης για εμένα είναι ο συνδυασμός «Δικαίωμα για νέα Βέροια» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κο. Ιωάννη Παπαγιάννη γιατί υπάρχει διαύγεια, Πνεύμα, γνώση, όρεξη για δουλειά, δύναμη και ΌΡΑΜΑ για ένα Δήμο που έχει αδικηθεί ….! Και δεν έχει αδικηθεί μόνο υλικά αλλά και πνευματικά! Και για εμένα όλα από εκεί ξεκινούν! Δυστυχώς σε άλλους σήμερα δεν υπάρχουν αρχές και άξιες. Είναι κρίμα τα παιδιά μας τα Χριστούγεννα να βγαίνουν φωτογραφίες σε καράβι που έχει πληρωθεί αδρά και να μην υπάρχει μια φάτνη χωρίς καμίας χρηματικής άξιας αλλά τεράστιας Πνευματικής με τον Ταπεινό Χριστό μας για να εμφυτευτεί η Αρετή της Ταπείνωσης με στις καρδιές μας και πάνω απ’ όλα στις καρδιές των μικρών παιδιών… γιατί τα μικρά παιδιά είναι το αύριο και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας ευθύνη! Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, περήφανοι Μακεδόνες! Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε η πόλη με τις περισσότερες βυζαντινές εκκλησιές στην Ελλάδα και αυτό είναι μια τεράστια Πνευματική κληρονομία και ταυτόχρονα ευθύνη. Πρέπει να βρούμε τρόπο να μην φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, χρειαζόμαστε θέσεις εργασίας, πρέπει να ενισχύσουμε τους αγρότες μας, γιατί εκεί στηρίζεται σε τεράστιο ποσοστό η οικονομία του τόπου μας , είναι πάρα πολλά τα πρέπει που θέλω να πω αλλά θα κλείσω με το τελευταίο. ΠΡΕΠΕΙ να προσέχουμε ποιά άτομα έχουμε στην εξουσία, γιατί δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».